Notícies
Aulari de Vilanova d'Alcolea

Notícies. Aulari de Benlloch Pàgina d'inici Notícies. Aulari de la Torre d'En Doménech

Pàgina principal

La Balaguera
c/ Ajuntament, s/n.
12191 la Pobla Tornesa
Telèfon: 964 338 033
Virgen de Loreto
c/ Llibertat, s/n.
12181 Benlloch
Telèfon: 964 339 230
Extramuros
c/ R. Rebollida, 29
12183 Vilanova d'Alcolea
Telèfon: 964 707 217
Col·legi Públic
c/ les Escoles, s/n.
12184 la Torre d'En Doménec
Telèfon: 964 707 163


DE PRÀCTIQUES VA LA COSA!

Tot i que vaig començar una setmaneta més tard del normal, per fi va arribar el dia: el 3 de març del 2014. Com per a tots els meus companys, les pràctiques era un moment molt esperat de la carrera, i més si les feia a l’escola on he crescut com a alumna i, durant aquests mesos, com a futura docent. Estava nerviosa, per com m’acollirien els xiquets i xiquetes, per si ho faria bé o no... Però sobretot perquè el meu paper en aquella escola havia canviat. Tot i que no és el mateix edifici, el professorat és majoritàriament el mateix, i tot ho he hagut de mirar des d’una perspectiva diferent, què fàcil es veia tot quan teníem 5 anys!

Els nervis es van esfumar, i he aprés molt tant dels xiquets i xiquetes com del professorat. Moltes gràcies a tots, en especial a Mª Carmen i Rocher per haver-me deixat gaudir de l’experiència, però també a Lidón, Juanjo, Gemma, Esther, Paqui i molts altres que han fet que la meva estança haja sigut el més agradable possible. Però sobretot a eixes 9 personetes que m’han alegrat cada matí amb un simple “Bon dia!”. Espero que no siga un adéu, sinó un fins aviat!


Silvia Bort.


Silvia amb els alumnes d'infantil.

L'HORT ESCOLAR
Com ja es habitual en començar el curs, Manolo i Angel ens llauren l'hort per a poder sembrar i plantar les nostres hortalisses.


Manolo i Angel: ells s'ho troben fet!


L'AMPA DE VILANOVA

Any rere any l'AMPA col·labora amb l'escola en diferents activitats; enguany ha comprat un equip de roba esportiva per a tots els xiquets i xiquetes. També ha fet les fotos individuals i en grup (per cicles), a tots els alumnes.ROBATORI

Ja és la tercera vegada que han desaparegut objectes a l'aulari de Vilanova. Qui serà eixe mag que fa desaparèixer ordinadors, caixa de ferramentes, monitors... i que mai ho torne?Així va quedar el despatx de Rocher.

XERRADA INFORMATIVA I TALLER/PERFORMANCE -.SCARPIA.- (Abril 2014)

Durant aquest any 2014 en les festes d’Abril de Vilanova d’Alcolea, vam poder gaudir de la presencia de Miguel Angel Moreno, director de les Jornades SCARPIA. Unes jornades d'Intervenció artística en el medi natural i urbà, que s'organitzen en el municipi de El Carpio (Córdoba) des de fa 12 anys. Miguel ens va fer una breu presentació del projecte i del camí recorregut en el municipi de El Carpio, ressaltant el procés d'evolució de les mateixes: , des de l’escepticisme en el seu naixement fins a la gran acceptació i reconeixement en l’actualitat.

Varem acabar la jornada amb un petit Taller/Performance en el pati de les Escoles de Vilanova d’Alcolea. On tots els assistents van poder sentir de primera mà la metodologia utilitzada en Scarpia, referència dins del món de l'art i més concretament de l'art participatiu.


Units per la cultura.

MISSIONS INTERCULTURALS A VILANOVA D’ALCOLEA (Hivern 2013)

Durant l’any 2013 es va portar a terme la primera edició d’un projecte denominat “Missions Interculturals” en el municipi de Vilanova d’Alcolea (juntament amb Sant Mateu). Vam ser seleccionats per la possibilitat de treballar amb les xarxes locals de participació ciutadana existents i consolidades en el municipi.

Un dels resultats més destacats d’aquesta experiència ha estat el canvi en la mirada de les persones participants vers les problemàtiques i els actors que intervenen en el desenvolupament local, en les necessitats de transformació cap a una societat inclusiva i en la concepció de la immigració com un valor i no com una problemàtica. Al mateix temps, el projecte ha donat visibilitat a espais públics degradats i a col·lectius que transiten al marge de la participació ciutadana.

Una jornada interessant a Vilanova

HIGIENISTA DENTAL

Per tal de fomentar la higiene dental s'ha informat als xiquets/xiquetes de com tenir cura de la boca per a tindre-la sana. La higienista els va ensenyar com raspallar-se bé les dents i els va informar de la importància d'aquest hàbit.

Tots molt atents a l'explicació. 

SALÓ POLIFUNCIONAL

Quina sort! Els alumnes de Vilanova ja tenim, per fi, un local tancat per a realitzar diferents activitats: les classes d'educació física, el festival de nadal....... Quin saló més gran per a poder gaudir dels nostres events.


Xiquets i xiquetes en la classes d'Educació Física.

NOU MATERIAL PER ALS XIQUETS/ES DE VILANOVA

El CRA ha comprat tobogans i una caseta per al pati per a l'aulari de Vilanova; també una cuineta nova per a l'aula d'infantil. Els xiquets i xiquetes es van fer molts contents en veure tot aquest material nou. Ens feia molta falta!Una preciosa cuineta per a infantil.


Ara sí que xalarem!


NAIXEMENT A L'AULARI DE VILANOVA!!!


Sembla ser que este curs els mestres s’han conscienciat de la necessitat que té la societat espanyola de regenerar-se. A tal efecte han pres la decisió de col·laborar per reduir el dèficit de naixements que arrosseguem. Tot i això, sempre pensant que la nostra professió perilla si no tenim el producte bàsic: alumnes.
Ací, a la Vilanova, Xavi ens ha presentat la seua nova producció: Marina, que va nàixer el proppassat 18 de novembre de 2010.VISITA DE MARIA SAURA GUAL


El dilluns 13 de setembre de 2010 va estar a l’escola de Vilanova una exalumna molt estimada: Maria Saura Gual. Va vindre per tal d’explicar als alumnes de 3r cicle com havia aconseguit a Benassal el primer premi del II Concurs literari i fotogràfic Carles Salvador 2010, categoria B d’alumnes d’ESO, amb la seua poesia titolada “Sentiments”.

Maria ens va explicar que escriure bé no és fàcil, que cal revisar una i altra vegada allò que s’escriu buscant perfeccionar-ho, que tindre un diccionari a la mà és necessari i… que vinga la inspiració també és molt important.GASTRONOMIA MARROQUINA

Dijous 19 de novembre de 2009. Va vindre a l'escola Nadia, mare de Reda i Imad, per portar-nos unes mostres gastronòmiques del Marroc.

En concret va preparar tres tipus de menjar: el Masamn, la Coca Quica i una classe de pa.

Tots ho vam tastar per berenar i estava realment deliciós.

Agraïm efusivament Nadia la seua aportació a l'escola.

Nadia, mare d'Imad i Reda, amb Mari Carmen

Dalt, un tipus de pa. Al mig, "Masamn". Baix, la "Coca Quica"

Reda i Imad tastant el Masamn

CORRELLENGUA 2009. VILANOVA D'ALCOLEA. 30 de setembre de 2009.  Enguany, la Flama del Correllengua ha passat també per Vilanova.

Xiquetes i xiquets l'han rebuda amb expectació i han acompanyat el seu simbolisme amb diverses activitats.

Tots ens vam fabricar una visera que lluíem orgullosos encara que no fera sol.

Els alumnes de tercer Cicle van recitar una Auca sobre Ausiàs March commemorant els 550 anys de la seua mort.

Els alumnes de segon Cicle van exposar un manifest destacant que tots els qui vivim en aquesta terra podem parlar valencià, perquè és la nostra llengua.

Els més menuts van portar la Flama durant uns instants, passant-se-la d'uns als altres.

El Correllengua arriba a Vilanova

La flama a punt d'entrar a l'escola

Tots expectants

Auca d'Ausiàs March

Manifest per la llengua

Tots parlem valencià

Cadascú amb la seua visera

Portant la flama

El 12 de març de 2009, va passar pels aularis del CRA El Trescaire una delegació romanesa, assessorada per l'inspector En Salvador Martí, per tal de visitar una escola rural i entendre el seu funcionament. Dos prefessors i dues professores (acompanyats per un traductor) es van interessar per la reglamentació específica dels col·legis rurals agrupats i per la seua dinàmica interna. A tal efecte van visitar les escoles de Vilanova, de la Torre i de Benlloch. No van poder anar a la de la Pobla per falta de temps. A la fotografia podem vore a la delegació, alguns mestres del CRA i als alumnes de 5é i 6é de Vilanova que van voler saludar personalment als ambaixadors".

Gener i Febrer 2009. Durant la segona quinzena de gener i la primera de febrer, a Vilanova, hem gaudit de l'agradable companyia d'Erika.

Erika està cursant segon de Magisteri dins la branca d'Educació Física i ha aterrat al seu poble per seguir les pràctiques de Primària, concretament amb els nivells del Segon Cicle.

Ens ha comentat haver estat molt a gust, tot i passar els típics nervis inicials, sobre tot a l'hora de donar les classes. Però el bagatge ha sigut altament positiu.

Erika: xiquetes i xiquets preguntaven per tu, la setmana següent d'haver-te anat. Que tingues molta sort!

El Sr. Inspector, l'alcalde de Vilanova, Pedro Bort i el Sr. Director Territorial, començant la reunió

El passat 23 de gener de 2009, el Sr. Director Territorial de Cultura i Educació, Josep Vilar, acompanyat del Sr. Inspector de Zona, Lluís Adell, van visitar els aularis de Vilanova, Benlloch i la Pobla. El motiu fou la comprovació "in situ" de les necessitats materials i de recursos de les escoles.

L'alcalde i el Sr. Director Territorial comentant la ubicació d'un possible nou centre escolar

Vicent Rocher, director del CRA, el Director Territorial, Josep Vilar i l'alcalde de Vilanova, Pedro Bort, en finalitzar la reunió

22/04/2008. REGALS DE L'AMPA DE VILANOVA.

Com ja és habitual en els últims anys, l'Ampa de Vilanova ens ha comprant materials de pati i d'aula que ajudaran a desenvolupar l'aprenentatge social i intelectual dels nostres alumnes. Aquest any ens han comprat una caseta per al pati i uns CDs de matemàtiques i llengua per a Educació Infantil i Primària.

La caseta ha tingut molt d'èxit per part de tots els alumnes. No és molt gran, té finestres per tots els costats, una llar pintada a la paret, un armari, una taula plegable i fins i tot telèfon.

Alumnes de 1r Cicle feliços dins la caseta

José asomat a la finestra

La caseta està abarrotada

A Ioan no l'importa entrar més tard a la caseta

25/02/2008. VISITA AL CRA ARIÑO-ALLOZA

El CRA Ariño-Alloza es troba al costat d'Andorra (Terol). És un CRA format per 118 alumnes i 14 mestres. Este CRA és noticia perquè des de l'any 2003 estan utilitzant el Tablets PC i les pissarres digitals interactives a les seues aules.

El passat mes de gener va eixir la notícia en premsa i televisió de què quatre alumnes d'Ariño van ser els convidats de Bill Gates en el Foro de Líders Governamentals que Microsoft ha organitzat a Berlín. Els quatre alumnes van ensenyar a Gates com utilitzaven els Tablets PC a l'escola.

El dia 25 de febrer, aprofitant que teníem festa a la nostra escola (dilluns de la Magdalena), vam decidir anar a vore com funcionava l'escola d'Ariño. El seu director, José Antonio Blesa, ens va acompanyar per totes les aules.

Els alumnes d'Infantil tenen una pissarra digital interactiva que els permet tindre un munt d'informació a l'abast per a realitzar els projectes i anar descobrint les possibilitats per a dibuixar, pintar, escriure, comptar i presentar les activitats. Els alumnes de Primer Cicle treballen amb el Tablet de la mestra i porten alguns llibres. A partir de tercer curs tenen un Tablet per a cada alumne i no porten ni llibres ni llibretes. En els Tablets poden utilitzar el llapis o el teclat. A mesura que avancen de curs, el teclat és molt més utilitzat que el llapis.

Els exercicis i els temes els trauen d'internet, bé donats pel mestre, bé investigant ells mateix. Es poden corregir individualment en cada Tablet o bé col·lectivament, enviant-ho per correu a l'ordinador del mestre, que ho exposa a la pissarra digital.

Els alumnes aprenen des de ben prompte a investigar, ordenar, sintetitzar, presentar, i exposar els treballs.

Des d'ací volem felicitar als mestres del CRA Ariño-Alloza per la seua tasca i nivell d'implicació.

Isabel ens ensenya la pissarra digital interactiva

Rocher ampliant un dibuix

Classe d'Infantil

Alumne de Primer Cicle escrivint

Alumnes de Segon Cicle buscant gifs animats de l'aparell excretor

Alumnes de Tercer Cicle fent una notícia

José Antonio Blesa observant el teball de Vicente, alumne que ha estat amb Bill Gates

Alumne portant el Tablet dins la motxilla

EL DIA DE L'ARBRE A VILANOVA

I mai més ben dia això del dia de l'arbre, ja que el proppassat 1 de febrer de 2008 vam plantar UN ARBRE, sí, només un, al pati de l'escola.

Ara hem plantat un lledoner (celtis australis), que en castellà s'anomena "almez". Si no ens el trenquen i arriba a fer-se gran, podrem menjar els seus fruits, lledons, que són redonets i xicotets, amb un gros pinyol, poca molla i dolços.

12-11-2007. Esporgar els arbres.

Els plataners del nostre pati ens han fet ombra en la primavera i l'estiu. Ara en la tardor veiem com les seues fulles canvien de verd a groc i marró, cauen i, si fa vent fan remolins i s'amuntonen pels racons.

Avui ha vingut Nacho a esporgar-los. Així donarem pas a l'hivern i, d'aquesta forma també tindrem un pati i unes classes més assolejades.

Els alumnes més grans han agarrat unes rames i les han posades recolzades a un dels troncs formant una cabanya. Tots hem passat per dins i ens hem fotografiat per consevar el record d'aquesta vesprada de tardor.

Alumnes i mestres davant la cabanya

Rocher i els deus alumnes a la porta de la cabanya

Curs 2006/07. Mural al pati

Entre tots els alumnes de l'aulari hem pintat un mural del llibre que hem llegit enguany:

CONTES DE TOT L'ANY. L'escriptor del llibre es diu Carles Cano.

Són dos contes per cada estació: hivern, primavera, estiu i tardor. Els protagonistes són Pompeu, Clara i la iaia Aurora.

Ens ha agradat el llibre perquè els contes eren molt divertits.

Manel (3r curs), Marina (3r cur), Carlos (4t curs) i Ivan (4t curs)

Març 2007. VISITA A L'AEROPORT

Convidats per l'ajuntament de la Vilanova, els alumnes vam visitar l'aeroport. Ens van impressionar les màquines i lo grans que són els camions: una roda és més gran que una mestra amb les mans altes.

Ens van passar un video, donar unes xarrades i motxilletes. També hem fet un concurs de redacció sobre la visita i com a premi hi ha una bicicleta per cicle. Encara no se sap qui ha guanyat.

Rodes més grans que una mestra

El director de l'aeroport

Escoltant amb atenció

Públic assistent

En setembre del curs 2006-07, l'AMPA de Vilanova ha col·laborat amb l'escola comprant materials per a tots els cicles. Ha comprat un joc de tobogan per als alumnes menuts, una parella de ninos amb vestits per als alumnes d'infantil, unes cistelles de bàsquet per als alumnes de primària, una pissarra blanca per als alumnes de tercer curs i un escacs per als alumnes de quart.

Gràcies. Ja sabem que sempre podem comptar amb vosaltres.

Curs 2006/07. VISITA AL CRA

Quatre alumnes de segon de magisteri, interessades en el projecte que estem desenrotllant enguany, han visitat els aularis de Vilanova i la Torre per recabar informació. Estes mestres són un exemple a seguir.

 

Aquest any ha fet molt de fred i els ametlers han florit molt tard, a partir de meitat de febrer. Pensàvem que el fred més fort ja havia passat, però no era així.

El dimecres, dia 23 de febrer de 2005, a les 10:00 h. del matí, estàvem en classe i vam començar a vore caure al pati uns floquets de neu. Al cap d'una estona es van convertir en una nevada. Els alumnes, emocionats, no es podien contindre dins les aules i van eixir al pati per posar-se sota la neu, que quan arribava a terra era ja aigua. A les 11:30 h. va parar de nevar. I ens vam donar per satisfets de vore nevar en horari escolar.

Això no va ser tot. El dijous, dia 24 de febrer de 2005, quan vam arribar a l'escola, tot Vilanova estava nevat: teulades, camp de futbol, cotxes, arbres i per supost l'ametler del pati florit i nevat (ametla no en tindrà cap, com els altres del voltant).

Els alumnes més grans van fer un ninot de neu xicotet que els alumnes menuts contemplaven bocabadats.

Els alumnes menuts emocionats per la nevada

Els alumnes de 1r Cicle, sorpresos veien la neu

Els alumnes grans, esmorzant sota la neu

Els arbres nevats

El poble tot blanc

SOLIDARITAT AMB ELS AFECTATS PEL TSUNAMI

El dissabte 22 de gener de 2005, dia de la festa de Sant antoni a Vilanova, l'AMPA, amb col·laboració dels alumnes de 4t, 5é i 6é, va posar una paradeta on oferien una coqueta de panoli i un gotet de mistela a canvi de 2 euros. La recaptació, que va pujar fins a 905 euros, es va destinar en benefici del afectats pel maremoto Tsunami del 26 de desembre de 2004.

Ja no en caben més!

VISITA DELS ALUMNES DEL C.P. EL PALMERAR DE BENICÀSSIM

El dimarts 18 de gener de 2005 vam rebre la visita dels alumnes d'Educació Infantil del CP El Palmerar de Benicàssim durant l'hora d'esmorzar. Eren més de 100 alumnes i el nostre pati estava a rebossar, tant es així que el tobogant estava colapsat. Per a nosaltres va ser uns moments inusuals que ens van agradar.

 

Durant els mesos de desembre de 2003 i gener de 2004, la corporació municipal ha realitzat algunes reformes a l'edifici escolar: canviar els vidres trencats, arreglar els balcons, arreglar el pilar dels tubs de la calefacció, canviar la xarxa metàl·lica de dues tanques del pati, arreglar el sanejament de la classe de manuals i desembossar les aixetes dels lavabos, acondicionar la vivenda de meste per a ser utilitzada com a aula de PT, arreglar el ràfel de la teulada...

Són xicotetes reformes que milloren el benestar d'alumnes i mestres. Ara tot està millor.

L'AMPA de Vilanova han comprat un tobogán per al pati. El van posar en el mes de novembre.

Ha sigut un gran encert per a tots els alumnes però sobretot per als més menuts.

Els alumnes de l'aulari contents i satisfets davant la cabanya.

En arribar la tardor, a molts arbres els cauen les fulles, entre ells als plataners que tenim al pati de l'escola.

Si en novembre ixen uns dies de vent, el pati s'enrama de fulles seques i els alumnes xalen d'alló més quan arriba l'hora de l'esplai, gitant-se damunt les fulles, tapant-se amb elles o alçant-les a l'aire.

Aquest any ens vam quedar un poc decebuts perquè  van vindre a esporgar-los a finals d'octubre quan encara hi havia molta rama verda, però hi  hagué un bon final. Els alumnes més grans van agarrar les rames i les van ficar al voltant de l'últim arbre, construint així una cabanya on grans i menuts gaudiren  jugant durant tres dies.

El dijous 23 d'octubre de 2003, el Conseller de Cultura, Educació i Ciència visità l'aulari de Vilanova i ens comunicà que en un futur pròxim hi haurà un nou edifici escolar, la qual cosa ens deixa a tots molt complaguts.

El Conseller de Cultura, Educació i Ciencia, Estéban González Pons, amb companyia del director de l'escola, altres personalitats del món de la cultura a nivell provincial i les autoritats municipals, després d'haver visitat les instal·lacions escolars.

El conseller de Cultura, Estéban González Pons, el director territorial d'Educació, Francisco Baila i l'alcalde de Vilanova, Manuel Rambla, posen amb els mestres de l'aulari de Vilanova.

El dia 27 de maig de 2003, i continuant amb les activitats derivades del Projecte de Literatura Popular, els aularis de Vilanova i La Torre, vam anar al Teatre del Raval de Castelló. Allà vam representar unes obretes: "La rameta de poliol", "La Cirereta", alguns "divertimentos"... Vam fer una eixida matinal, i, a dinar... a casa!, que a Castelló feia molta calor.

Ja tenim les carotes posades: a punt per eixir a escena!

 

Ja som a la Font de Calaf!!

El dia 20 de maig de 2003, els xiquets i xiquetes d'Infantil, 1r, 2n i 3r vam anar a peuet a la Font de Calaf. No us cregueu: vam recórrer uns 5 quilòmetres, que per als més menudets, ja està bé!. El camí estava vorejat de flors i vam veure cirerers. En arribar a la Font, tots jugàvem amb l'aigua fresca, plena de cullerots. Quan ens van avisar, ens vam asseure a l'ombra d'un xop molt gran i vam dinar. La tornada la vam fer amb cotxes de mares: ja estàvem un poquet cansats.

El dilluns 19 de maig de 2003, a les 15:30, els alumnes de 4t, 5é i 6é vam fer una marxa a peu d'uns 14 km (Vilanova - Les Coves). Ens vam "allotjar" a l'escola de "La Moreria". Per la nit vam dormir al gimnàs en sacs, damunt de matalassos. Al dia següent vam esmorzar al menjador escolar i vam anar amb els xiquets de Les Coves a classe, cadascú amb el grup que li tocava. Vam dinar al menjador. Per la vesprada, vam visitar l'Ajuntament -ens van agradar les pintures de Tomàs Roures Saura-, l'Església Vella i el Poliesportiu. Ens vam comprar uns polos i tornàvem a Vilanova a les 18:00 en l'autobús de línia que venia de Sant Mateu. Va ser tota una experiència!

Aturada abans de la Font de Calaf

Als gronxadors de la Plaça de Cervantes, a Les Coves

Hora de dormir

Celebrem la Setmana Santa

Els alumnes de la classe de religió vam treballar el tema de la Setmana Santa pocs dies abans de les vacances. Xavi, el mestre, ens va explicar moltes coses i, entre tots, vam confeccionar un mural. A més, el dia 10 d'abril de 2003, vam visitar l'església del poble.

A les portes de l'església

El nostre mural de Setmana Santa

A dins l'autobús... paciència: encara no ens deixen "treballar" amb els ordinadors!

El divendres, 7 de febrer de 2003, un autobús amb unes lletres que deien "Infoville 21" es va aturar al costat de la nostra escola. No sabíem de què es tractava, però vam tenir la sort de que, als més majors -5é i 6é- ens convidaren a entrar-hi. Allà ens vam trobar amb tota una sorpresa: no tenia res a veure amb un autobús normal. Uns llums blavosos ens van deixar veure que, en compte de seients hi havia molts ordinadors. A més, no hi havia finestretes de vidre, sinó panells de plàstic que recobrien les parets i a dalt, al sostre, un canó que projectava imatges sobre una pantalla. Un xic va estar explicant-nos com rebre i enviar correus electrònics. Vam passar una estona molt divertida!

Jornada de Consum Responsable

El dijous, 23 de gener de 2003, van vindre els nostres companys de La Torre. Per què? Doncs per tal de participar en una Jornada de Consum Responsable. Un grup de xics i xiques que venien del Mas de Noguera , molt assabentats en el tema de cultiu i consum ecològics, ens van començar a parlar. S'ha de dir que, de primeres, no teníem massa clar de què anava tot allò, però després d'un matí de taller informatiu i d'una vesprada d'allò més manipulativa –i divertida!-, vam aprendre moltes coses sobre adobs, cultius i productes ecològics, etiquetatge de productes, colorants, conservants,... Al final de la jornada, van vindre els nostres pares i mares i, tots plegats, vam fer un bon berenarot amb allò que havíem preparat.

Els xicotets piquem galetes

De la taronja... avui, el suc!

Amanint llesquetes per a berenar

Tots atents... el monitor explica

Preparats per a començar

Els nostres pares també volien berenar amb nosaltres

Les baixíssimes temperatures enregistrades la nit del diumenge 12 de gener de 2003 (fins a –8ºC), van gelar la canonada d'aigua  corrent que va per la teulada de l'escola. Al dia següent, el sol va desfer part del gel, i en arribar l'aigua als punts que encara estaven congelats, la pressió era massa forta i, clar!: adéu canonada. Xiquets i mestres vam tindre un esglai en veure que la nostra teulada s'havia convertit, de sobte, en una mena de brollador gens "natural"!

Bassot en la part posterior de l'escola

Fontaners arreglant la canonada

Donem caliu al nostre Betlem

Felicitacions multicolors

HEM MUNTAT UN BETLEM

Desembre 2002. Els menudets vam fer una grangeta i els altres alumnes vam afegir el naixement, els pastorets i els Reis amb els seus camells: vam muntar un Betlem de peces de cartolina, que ens ha quedat molt polit.

Els més grans, a més, es van inventar uns versets per tal de felicitar els Nadals a tothom.


27/12/2009 17:48:48