Notícies
C.R.A. El Trescaire

Notícies. Aulari de la Torre d'En Doménech Pàgina d'inici Notícies. Aulari de la Pobla Tornesa

Pàgina principal

La Balaguera
c/ Ajuntament, s/n.
12191 la Pobla Tornesa
Telèfon: 964 338 033
Virgen de Loreto
c/ Llibertat, s/n.
12181 Benlloch
Telèfon: 964 738 820
Extramuros
c/ R. Rebollida, 29
12183 Vilanova d'Alcolea
Telèfon: 964 707 217
Col·legi Públic
c/ les Escoles, s/n.
12184 la Torre d'En Doménech
Telèfon: 964 324 136

ECLIPSI DIVENDRES 20 DE MARÇ

El proper divendres 20 de març, es produirà un eclipsi parcial de Sol. Podreu obtenir informació relativa a l'eclipsi tant a les següents imatges com als links que hi ha a continuació: http://www.oan.es/eclipse2015/   https://cielosestrellados.wordpress.com/   http://www.astrosurf.com/cestrellados/

http://www.astrosurf.com/cestrellados/


AULARI DE LA TORRE: FUTUR INCERT

Sis menys quatre dos i no en porte cap. Podria ser un senzill exemple de resta, però no, és la realitat de l'aulari de la Torre per al curs 2014/2015.

Els nostres companys Anna, Iker, Mario i Juanma ja estan a 6é i, al setembre, començaran a l'institut. Això vol dir que en quedem dos. Pel que hem escoltat a casa no sembla que vulguen tancar l'escola, per tant podrem seguir al nostre poble, però també és veritat que enguany amb totes les visites a la resta d'aularis amb motiu del projecte “Comuniquem-nos” hem entès el valor de tenir molts més companys. Hem participat en activitats de grup, hem jugat al pati amb molts xiquets de la nostra edat, hem fet amics amb els qui mantenim contacte..., hem fet allò que és molt, molt, molt important per a un xiquet de 8 o 9 anys: estar entre xiquets. Què ens passarà el curs que ve?


FIRA A BENLLOCH

Tots els anys els alumnes de 6é del CRA participen en la Fira de Benlloch per a recollir diners per al viatge de final de curs. Enguany s'han venut bombons, sabonets, llibres i publicacions del CRA. La veritat és que no ens podem queixar: ha estat tot un èxit!Entre sol i ombra, però ho vam vendre tot!

NAIXEMENTS AL CRA I SUBSTITUTS DE LES MESTRES-MARES

Què direm? Ha sigut una bona anyada: va començar Inés amb Balma. Després va seguir Fany amb Manuel i Elena amb Claudia. Però ací no va acabar la cosa. Esther va ser mare de Marc i, finalment, Sofia de Biel. No us ho deia? Un bon any, fructífer on els haja.

I clar! Calia substituir totes aquestes mestres-mares, que prou feina tenien amb els seus bebés. I així va ser com van arribar Alícia, Mar, Lledó, Javi i Pamela.

En fi, que les mares estan molt a gust criant els seus xiquets, però molt tranquil·les de saber que els seus alumnes estan en bones mans.

Inés amb Balma


Fany i ManuelElena amb Claudia.

Esther i Marc

Sofia i Biel


Mar


Alícia, Lledó, Javi i Pamela.

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

S'han renovat els carrecs del Consell Escolar. Han eixit dues mares de la Pobla (Noelia Edo i Inma Esfors) i dues més de Benlloch (Cristina Puig i Fabiola Bort). Des d'aquestes línies donem les gràcies a totes quatre per la seua col·laboració durant aquests anys.

I, substituint-les, ara tenim Sílvia Segura Domingo, Sílvia Garí Palau i Alejandro Castillo Cantón, de l'aulari de la Pobla i Ana Isabel Plasencia García i Mónica Petriuc al de Benlloch. Us donem la benvinguda i esperem les vostres aportacions.


Recompte final.

SIMULACRE EN ACCIÓ!!

Com és preceptiu als centres educatius, hem realitzat el simulacre d'emergència als 4 aularis del CRA EL TRESCAIRE. És important fer sabedors a tot l'alumnat i professorat de les mesures d'emergència a seguir en cas de necessitat. Sempre va bé recordar quina és la senyal d'alarma i quin el protocol a seguir (1, 2 i 3!!) per tal de guanyar temps davant d'un incendi.

Enguany, a més a més, hem tingut la visita de l'INVASSAT, Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball, per tal de revisar les instal·lacions als nostres centres.


Els alumnes fan files per cursos.


Eixida controlada!!

MOSTRA BELLOQUINA

L’últim cap de setmana del mes de març, els alumnes de sisè del CRA EL TRESCAIRE van estar present a la “Mostra belloquina”. A l’estand del CRA es van vendre sabons naturals, bombons de xocolata i ametles, camisetes i moneders del projecte de l’òpera, i diversos llibres editats per l’escola.

Els beneficis estaven destinats per a l’excursió de fi curs dels alumnes de sisè. Esperem que s’ho passen molt bé.
1, 2 i 3!! Protocol d’Emergència encetat!!

Aquesta setmana s’ha realitzat el simulacre d’emergència a tots i cadascun dels aularis del CRA EL TRESCAIRE. L’objectiu del simulacre és coordinar i practicar amb les criatures les Messures d’Emergència del centre. A més a més, s’hem trobat amb diferents situacions reals dins del simulacre per tal d’estar ben preparats en cas de necessitat. Cal dir que el resultat final ha estat molt positiu per part dels mestres i dels alumnes de la nostra escola. Ací teniu una mostra fotogràfica del simulacre als diferents aularis.


FINS SEMPRE, ADELA!!

El dissabte 25 de juny de 2011 la Pobla Tornesa li va preparar una festa en agraïment a tots els anys de treball a l’escola. Adela ha sigut la primera jubilació del Cra El Trescaire. 

Mares, pares, antics alumnes, companys, representants de l’ajuntament, …, van estar presents en aquesta emotiva festa que es va realitzar al saló multiusos.

Segur Adela mai oblidarà les experiències viscudes al llarg d’aquestos 18 anys i esperem que seguisca visitant-nos de tant en tant.

 

 

Des del CRA li desitgem que gaudisca d’aquesta nova etapa de la seua vida!!


Componentes de la mesa electoral.

                                   


                                     ELECCIONS SINDICALS 2010


D’acord amb les instruccions de la Secretaria Autonòmica d’Educació, de la Conselleria d’Educació, el passat 2 de desembre de 2010 es van celebrar a l’aulari de Vilanova les eleccions sindicals. Estes es van desenvolupar sense cap entrebanc i en l’horari establert. Tots el mestres del CRA El Trescaire es van desplaçar a la Vilanova per fer ús del seu dret.


Un moment de la votació.


Desembre 2010

PLA D'EMERGÈNCIES - EVAQUACIÓ

REALITZACIÓ DE SIMULACRES ALS AULARIS DEL CRA.

Com hem d'actuar en cas d'emergència??

Tots els aularis del CRA EL TRESCAIRE han realitzat un simulacre d'emergència al llarg dels darrers dies.  

No va malament per a les nostres criatures tindre l'eixida més pròxima ben clareta en cas d'emergència. 

Tots i totes hem experimentat que passaria en cas d'un incendi, quina seria el senyal d'alarma, quin el protocol a seguir (recordeu: 1, 2 i 3!!) i quin és el tarannà a tenir davant d'una emergència, de manera fictícia.... això sí.


He de dir-vos que per a aquest simulacre heu tingut tota la informació necessària, dia, hora,... etc. En un futur ja no caldrà tanta informació i això sí que serà un simulacre com cal!!


26/02/2006. La Conselleria d'Educació ha dotat al CRA de quatre pantalles digitals, una per cada aulari. No us imagineu quantes coses podrem fer amb aquesta pantalla.

A més, també ens han donat dos ordinadors nous per a cada aulari, perquè la majoria dels que hi havien ja eren vellets.

08/05/2008. FUTBOL 7

Tocaven les onze del matí i començavem el partit contra el Recaredo Centelles de la Vall d'Uixó.

Hem començant jugant de meravella. Els jugadors s'esforçaven, es passaven les pilotes i es notaven els partits acumulats jugant junts.

A la poca estona hem fet el primer gol. Tots hem saltat d'alegria. Anava tot rodat, guanyavem, jugavem bé i erem superiors a l'altre equip.

Els alumnes estaven fent un gran esforç, ja que tocava atacar i quan perdien el baló defendre la nostra porteria.

Acabem la mitja part i tot va bé, anem guanyant 3-2. Tractem de controlar més el partit però les forces poc a poc van minvant.

L'altre equip després de molts intents ens empata el partit i els nostres que ja tenen les forces justes van a menys.

Finalment, perdem el partit 3-6. Resultat injust pel gran esforç que han fet tots ells; MIGUEL, SAÚL, GRIGORE, IVAN, MAXI, ALEIX, GERARD, NICO, ALFONSO, DAVID i SANDRA.

Desconsolació entre els xiquets però orgull pel gran partit que s'ha jugat i l'esforç que han realitzat.

Tot i perdre...

ENHORABONA!!!
Així és l'esport, de vegades es guanya i altres es perd.

21/04/2008. FUTBOL 7

Començem la setmana jugant els octaus de final de futbol 7 de l'Interescolar de Vila-real. Ens enfrontem als alumnes de L'Illa-Grau.

A primera hora del matí ens trobem tots en les instal·lacions, allí xarrem amb els companys i alumnes de l'altra escola, intercanviem inquietuds, jocs, material...

Hi ha tensió en l'ambient pels nervis de classificar-se a la següent ronda però aquesta no es fa palpable fins als últims instants del partit, on després d'anar guanyant durant tot el partit els alumnes del L'Illa-Grau ens empaten el partit a 6 en l'últim instant. Anem a la tanda de penaltis, 3 penaltis a llançar per cada equip i finalment... CLASSIFICATS.

Després de molts nervis el patiment val la pena, tot siga per ells... pels alumnes. ENHORABONA!!!!

02/04/2008. FÚTBOL 7

Avui hem jugat l'últim partit de classificació de la primera fase.

Com tots els dimecres hem anat amb la borsa plena d'il·lusió i de ganes de guanyar i passar-ho bé, cada vegada és major la involucració en l'objectiu final de cada xiquet.

Tornant als partits, l'equip C Masculí ha jugat contra el IES Miquel Peris i Segarra del Grau de Castelló perdent el partit per un contundent 10-5, però pel contrari l'equip B Mixte que ha jugat contra el Pasqual Nacher de Vila-real ha guanyat el seu partit 11-6 i s'ha classificat per a la següent ronda.

FELICITATS A TOTS, uns per la seua classificació i els altres per disfrutar del joc fins l'últim moment.

27/02/2008. FUTBOL 7

Amb il·lusions renovades hem anat avui a Vila-real. Hem jugat els 2 equips, uns jugaven contra el Col. d'Inf. i Primària de Figueroles-Costur i els més grans contra l'IES Honori García de Vall d'Uixó.

Ens trobem en un dia d'estiu, uff... quina calor.

Tots es fan les mateixes preguntes; com serà l'altre equip? Serà bo? Seran grans?. Un xiquet diu... són estos, l'altre els pregunta de quina escola són... així passem el ratet fins que es fa l'hora del partit.

Doncs bé, els de la Vall són grans i potents (es nota que són més grans d'edat) i no podem fer res, només plantar-los cara un ratet, són tants que porten 2 equips, un per a cada mitja part. Els nostres per altra banda han de jugar tot el partit i acaben rendits de tant de còrrer darrere del baló. Hem perdut 19-1, tot un huracà.

L'altre equip ha guanyat i estan molt contents, ha sigut molt divertit i han jugat tots els xiquets i xiquetes. El resultat ha sigut 13-3 al nostre favor.

Amb resultats diferents hem tornat a l'escola, però a la fí tots reien i jugaven, els que han guanyat pels que han perdut, el de menys és el resultat.

Fins la setmana que bé. Esperem donar-vos més alegries.

Jugadors i animadors al finalitzar els partits

FUTBOL 7

Avui 12 de desembre de 2007, hem jugat el segon partit de futbol 7 a Vila-real. Hem jugat els 2 equips, categoria B mixta i categoria C.

Amb la moral pels núvols ens hem enfrentat als alumnes de l'escola Figueroles-Costur, per una banda, i als alumnes del Miquel Peris i Segarra del Grau de Castelló, per l'altra.

Encara que hem jugat molt bé no potser i finalment hem perdut els 2 partits, el primer per 9 a 2 i el segon per 2 a 6 a favor del Miquel Peris i Segarra.

Tot i això, el pròxim partit el jugarem amb més ganes si cap i segur, segur, que més contents eixirem.

FUTBOL 7

Vist l'èxit de participació de l'any passat, aquest any tenim 2 equips i tots dos molt bons.

Com que cal millorar, amb més grans anem a jugar i... son més grans per edat però també de tamany. Quins xiquets més grans, mare meua.

Al primer partit, 28 de novembre de 2007, els nostres alumnes poques coses van poder fer, vam vore passar un huracà pel camp i allí estavem nosaltres fent el que podiem per sobreviure. El resultat per a oblidar així que no el recorde però l'ambient entre els companys d'equip magnífic i només per vore eixa confraternització val la pena anar a jugar.

Desembre 2006. El tercer i últim partit del V Campionat Inter-escolar de Futbol 7 en la ciutat esportiva del Villarreal C.F. ha sigut contra els nostres veïns de la Serra, per a animar-nos ha vingut l'aulari de Vilanova i La Torre amb tots els seus alumnes. Ha sigut un dia de festa per a tots ells.

El partit va començar molt disputat, de fet anàvem perden 2-1. Va ser en eixe moment quan els nostres alumnes van fer el millor del partit fins a remuntar i posar el marcador en un 6-2. Com sempre, al final vam patir una mica per a endur-nos cap a casa la victòria amb un marcador definitiu de 6-7. FELICITATS a tots ells i elles pel seu entusiasme.

Desembre 2006. El segón partit del V Campionat Inter-escolar de Futbol 7 en la ciutat esportiva del Villarreal C.F. ha sigut contra l'escola Mestre Canos de Castelló, per a animar-nos ha vingut l'aulari de Benlloch i una "patidora de luxe", la tutora de Tercer Cicle Imma Mateu.

Només començar el partit hem vist que aquest seria un dur partit, i així ha sigut. Els nostres alumnes han lluitat com mai i han anat en tot moment per davant. Han jugat molt bé però en els últims minuts la sort ens ha donat l'esquena i hem perdut per un gol, 7-8 ha sigut el marcador final. Tot i això, no ens queda més que felicitar a tots els xiquets per la il·lusió posada i dir-los que eixa es la nostra competició de veres. FELICITATS A TOTS!!

Els xiquets amb peto son els nostres alumnes

Al final del partit, tots amb molta gana

El passat 22 de novembre de 2006 va començar el V Campionat Inter-escolar de Futbol 7 en la ciutat esportiva del Villarreal C.F., els alumnes de l'escola El Trescaire es van enfrontar als alumnes del Col·legi El Parmerar de Benicàssim, als quals els nostres alumnes van guanyar per un contundent 11 a 5.

Els alumnes van gaudir d'una magnífica estona amb els companys dels altres aularis i d'altres escoles, destacant sobretot el bon ambient que hi va haver entre ells.

Alumnes del Trescaire que van anar al campionat. Tots ells van jugar

VIIIé PREMI D'EXPERIÈNCIES D'INNOVACIÓ EDUCATIVA CIUTAT D'ALZIRA

El 29 de novembre de 2006, el CRA EL Trescaire va rebre el Primer Premi d'aquesta convocatòria. Rocher i Juanjo, en representació de tot el Claustre del Trescaire es van desplaçar a Alzira per rebre aquest diploma, un lot de llibres i 500 euros.

El tracte va estar molt cordial, els premis es van lliurar a la casa de la Cultura d'Alzira per la regidora de cultura d'aquesta localitat.

Aitana, la filla de Xavi. Què espavilada, no?

Des del passat 14 de setembre de 2006, tenim una nova membre al CRA. Ella és Aitana, la filla del nostre company Xavi (mestre de recolzament de Primària) i de Yasmina. Esperem que els vaja molt bé als tres!!! Enhorabona "papis"!!!

Curs 2006/07

Gràcies al naixement d'Alfonso, el fill d'Esther (la nostra mestra de PT), vam tindre la sort de coneixer a Carolina, una jove valenciana amb moltes ganes de treballar. Esperem que li vaja tot molt bé allà on estiga!!!

Carolina, una companya que mai oblidarem!!

 

VILANOVA D'ALCOLEA

El colegio Trescaire, finalista en un premio

Mediteráneo 17/09/2006  

El proyecto del colegio Trescaire de la localidad, Hola esta es mi escuela, ha resultado finalista del II Premio a la Acción Magistral que organizan la Fundación de Ayuda contra la Drogadicción (FAD), la Unesco y el BBVA. El centro competirá con otros dos colegios de Alicante y Valencia. El premio se fallará el próximo 30 de septiembre, en que se conmemora el día del Maestro. La iniciativa ha consistido en una investigación sobre la educación del pasado. RD

Sonia, la secretària del CRA, ha dut al món un preciós bebé: Ferran.

El 9 de març de 2005, Sònia ens va dur el seu xiquet a un Claustre.

Podem vore'l als braços d'Adela mentre les cares de les acompanyants irràdien felicitat.

Rosa Mor ha estat la substituta de Sónia

23 novembre de 2004. Notícia del Mediterráneo

El CRA El Trescaire va rebre el quart premi a la Innovació Educativa, premis convocats per la Conselleria. A més d'un reconeixement, el premi constà també d'una quantitat econòmica.

 

FEBRER 2003. RESULTATS DE LA PRIMERA FASE DEL CAMPIONAT DE FUTBOL-7 INTERESCOLAR AL "VILA-REAL C.F"

Sabeu què? Amb 36 gols a favor i 14 en contra, som l'equip més golejador i hem quedat primers del Grup F... seguim endavant: ÀNIM TRESCAIRE!!!!

 

GRUP F

JUGATS GUANYATS EMPATATS PERDUTS G.FAVOR G.CONTRA PUNTS
1 C.R.A. EL TRESCAIRE 4 3 0 1 36 14 9
2 FCO. MONDRAGON ESLIDA 4 3 0 1 10 10 9
3 MAGRANERS J.A. VILAVELLA 4 2 1 1 11 17 7
4 LLIDONERS J. ALBA VILAVELLA 4 1 1 2 14 20 4
5 CERVANTES VILA-REAL 4 0 0 4 8 18 0


L'expedició al complet

El 28 de març de 2002, el C.R.A. El Trescaire va participar en el III Congrés d'Escoles Valencianes a la ciutat de València. Un grup de representants del professorat es va desplaçar a la Facultat de Filologia per tal de muntar un aparador-mostrari de les nostres produccions i inclús va fer una comunicació al voltant d'elles. Entre revistes del Trescaire i CD's vam incloure rotllets i rossegons. Val  a dir que els assistents van acabar amb aquests últims. D'acord amb les cares que vam vore (de satisfacció) i els comentaris que vam oir, creiem que la nostra participació va ser prou exitosa.


Els quatre ponents


Amb Francesc Busquets, creador del "Clic"


17/05/2009 11:12:25