La dolça gastronomia
Projecte del C.R.A. curs 2001/02

Eixida a Vila-real

Pàgina principal


EL TRESCAIRE I LA PANDEROLA

"La dolça gastronomia" té una segona vessant -més puntual- que està en relació amb alumnes discapacitats del CEE La Panderola de Vila-real. Es tracta d'un sub-projecte dintre del Projecte inicial ja esmentat i que consisteix en un intercanvi d'experiències. En primer lloc, visitarem els alumnes del CEE de Vila-real, vorem la seua escola i passarem un matí junts per tal de conéixer-nos. Ells ens tornaran la visita, a Benlloch, i nosaltres els prepararem tot un seguit d'activitats participatives per tal de consolidar la nostra convivènvia. Més endavant, ells elaboraran un recorregut didàctic pel Museu de Belles Arts de Castelló que, en una visita nostra allí, ens explicaran, el treball realitzat; seran, per primera vegada, ells els qui emetran informació, els qui dirigiran l'itinerari. Este contacte amb aquests alumnes pot ser molt enriquidor per ambdues parts. És l'aprendre a conviure.

Posteriorment, quan l'alumnat i comunitat educativa del C.R.A. tinga preparada la mostra gastronòmica, aquells alumnes ens tornaran la visita i serem nosaltres qui els donarem informació.

Al "Madrigal", prenent contacte alumnes, jugadors i Víctor (entrenador) del Vila-real

Reme, directora del Col·legi "La Panderola", i Imma, cap d'estudis del "Trescaire", també prengueren contacte amb Amor

Uns "croissants", farcits del codonyat que vam elaborar a la Pobla, va ser el deliciós esmorzar d'eixe dia

Alumnes del Col·legi "La Panderola", esmorzant

Alumnes del C.R.A. El Trescaire, cruspint-se entrepans i "croissants"

Visitàrem les instal·lacions del Col·legi "La Panderola": l'hivernacle


12/11/2006 21:55:07