Activitats complementàries 2014/2015. Vilanova d'Alcolea.

 CONCURS FOTOGRÀFIC.

Pàgina principal


 

CONCURS FOTOGRÀFIC “PASSEIG PER LA VILA”


L’any passat vam editar un recull fotogràfic de “detalls vilanovins” que els alumnes de l’escola van considerar -pel que fóra- més significatius.

Enguany, promocionat per l’Ajuntament, han eixit per tal de fotografiar els carrers i edificis singulars vilanovins. Per a aquesta tasca calia motivar-los. Per això, el passat 6 de març, el fotògraf Óskar Grau va passar una vesprada al col·legi ensenyant el funcionament d’una càmera estandart de fotos, els millors angles per prendre instantànies, com ser creatius, etc. Amb este bagatge, vam eixir pel poble a fotografiar tot carrer i edifici que es posarà al davant.

De tot el material recollit, cada alumne ha triat de les fotos que va fer, només una i ha seguit els seus propis criteris de selecció d’acord amb la seua particular estètica. De això es tractava. I tenim ja el resultat. Vint-i-nou alumnes, vint-i-nou fotografies.


Portada del catàleg editat.


Óscar donant el curset a l'escola.Guanyadors del concurs: Enma Bort d'Infantil, Paula Martí de 1r cicle, Ángela Saura de 2n cicle i Roberto Saura de 3r cicle.
20/06/2010 19:18:11