Activitats complementàries 2014/2015. La Pobla Tornesa.

MERCAT SOLIDARI.

Pàgina principal


Mercat solidari

El mercat solidari que els alumnes i mestres de la Pobla organitzem per Nadal ha arribat aquest any 2014 a la seua sisena edició. I com no, ha estat tot un èxit de participació.

Aquest any, com a novetat, es va optar per fer un berenar solidari i que foren les mateixes famílies qui aportaren diferents “coques”, salades o dolces, les quals els xiquets més majors van vendre a tots els assistents. Les famílies es van implicar molt amb aquesta idea i podem dir que va ser tot un èxit, tant de quantitat com de qualitat. Què bona pinta feia veure totes les taules parades amb tant de menjar fet per les famílies dels nostres alumnes!

Com no podia ser menys, abans de començar el berenar solidari, els alumnes van fer uns balls per a animar un poc la festa. Així mateix, una vegada més, es va fer el sorteig d’una tablet.

A l’hora del recompte, entre el menjar i el diners obtinguts del sorteig, la quantitat solidaria va superar els 700 euros, diners que han estat destinats a ajudar aquelles famílies del poble que no estan passant per un bon moment.

Com es sol dir, “l’any que ve, més i millor”.
20/06/2010 19:18:11