Activitats complementàries 2013/2014. Vilanova d'Alcolea

 CERTÀMEN FOTGRÀFIC.

Pàgina principal


 

ON ESTÀ?

CERTAMEN - CONCURS FOTOGRÀFIC

Patrocinat per l’Ajuntament de Vilanova i organitzat per l’escola, enguany hem celebrat l’habitual certamen de cada curs però amb la novetat què no ha sigut literari sinó FOTOGRÀFIC.

Este certamen ha consistit en el següent:

Els alumnes han fet fotografies de DETALLS que passejant pel poble han trobat interessants, per dins del casc urbà. Per exemple: d’una curiosa finestreta, d’una arcada, d’una porta…

Tot seguit, de totes les fotografies que feren, n’han triat UNA, li han posat títol i el lloc exacte on es troba (carrer i nº…)

A continuació, els mestres, de totes elles han escollit UNA fotografia per cicle i aquestes són les premiades. Per tal d’evitar suspicàcies, el mestre tutor del cicle no ha participat en l’esmentada selecció dels seus alumnes.

Totes les fotografies premiades es presentaran a l’Ajuntament per si este vol fer-ne ús per a incorporar-les al llibret de festes d’agost 2014.

Amb totes les fotografies seleccionades (una per alumne) s’ha editat un catàleg on figurarà també el nom de l’autor/a, el títol que este ha triat i l’indret on es troba.

El premi de les instantànies triades per cicle ha consistit en un abonament d’entrada gratuïta a la piscina per a tot l’estiu d’enguany.

Tots estos premis s’han lliurat el 6 de juny a la Casa de la Cultura.20/06/2010 19:18:11