Activitats complementàries 2012/2013. Vilanova d'Alcolea

 Xé ANIVERSARI EIXIDES DE GERMANOR

Pàgina principal


 

Xé ANIVERSARI EIXIDES DE GERMANOR

CRA EL TRESCAIRE

La participació dels pares en el procés educatiu dels seus fills és una qüestió realment important. Al CRA El Trescaire sempre ens ha preocupat la col·laboració dels progenitors en les tasques educatives i hem demanat, quan s’ha pogut, que vinguen a l’escola i hi cooperen amb els discents.

Esta participació pensem que és important per varis motius: de primer, perquè és un dret i una responsabilitat fonamental; perquè millora de forma important la qualitat educativa de l’alumnat; perquè tots els pares desitgen el millor per als seus fills i perquè, en definitiva, l’autonomia dels centres, exercida a través dels òrgans democràtics de participació, garantix als pares la possibilitat de decidir sobre el tipus d’educació que volen per als seus fills, l’organització del temps escolar d’acord amb les seues necessitats (jornada partida o mixta), la forma d’agrupar els alumnes, el model de convivència i la creació d’espais i serveis d’interés.

Tot este preàmbul és únicament per justificar (si encara cal) que una jornada de convivència entre pares, alumnes i professors, en un dia no lectiu, sense horaris ni obligacions, és quelcom adient. Adient perquè la interacció entre pares i mestres és més fluïda i distesa i perquè els alumnes veuen com uns i altres fem una activitat conjunta i que precisament ells (els fills) són el nexe fonamental d’unió.

Amb tot açò al cap, el proppassat dia 10 de novembre de 2012, un bon grapat de mares, pares, alumnes i mestres vam poder gaudir de les antigues mines de la Torre d’en Bessora, d’una visita guiada per indrets de Culla (una vegada més, gràcies Pasqual Boira!) i d’un exquisit àpat al restaurant La Solaneta d’este municipi.

Per tal de celebrar el desé aniversari i desitjar la continuïtat de jornades com aquesta, us referenciem totes les eixides que fins ara hem fet.

Esperem el curs vinent tornar a gaudir d’un dia com aquests.


GERMANORS    VILANOVA   D’ALCOLEA

DATA

POBLES I RUTES

DINAR GERMANOR

01

08-11-03

Valltorta - Cova dels Cavalls

Escola Mas d’en Ramona

Sant Mateu

(Montesa)

02

30-10-04

Ares (Barranc dels Horts)

Albocàsser

Albocàsser

(Pele)

03

12-11-05

S. Joan Nepomucé, Sant Pau

Llum Imatges (Sant Mateu)

Sant Mateu

(Montesa)

04

11-11-06

Ares

(Nevera Font de Regatxols)

Sant Mateu

(Montesa)

05

27-10-07

La Pobla Tornesa a Bartolo

Abelardo (boter Salzadella)

Traiguera

(Mare de Déu de la Salut)

06

28-03-09

Vistabella

(Penyagolosa)

Atzeneta

(Magranar)

07

31-10-09

Serra d’en Galceran (Ermita Sant Miquel i Cova Santa)

Rosildos

(Rosildos)

08

13-11-10

Les Coves de Vinromà

(Ruta dels Molins)

Les Coves de Vinromà

(Mas de Carreró)

09

13-11-11

Ares (Cova Remígia

 i Cova del Castell)

Catí

(El Prigó)

10

11-11-12

La Torre d’en Besora, Culla

(Mines)

Culla

(La Solaneta)


20/06/2010 19:18:11