Activitats  2012/2013.La Pobla Tornesa.

Mercat solidari.

Pàgina principal


MERCAT SOLIDARI

 

Aquest curs l’aulari de La Pobla hem continuat amb el ja tradicional Mercat Solidari. Els beneficis obtinguts aquest any han anat destinats a la Creu Roja ja que hi ha moltes famílies molt pròximes a nosaltres que ho estan passant malament degut a les elevades xifres d’atur que hi ha a la nostra comarca.

Des de la Creu Roja ens van visitar i ens van explicar quina és la seua manera de funcionar. Va ser una explicació molt divertida i, al mateix temps, vam aprendre moltes coses.

Seguint la tradició, vam fer un concurs de cartells per a escollir els dibuixos que formarien part del cartell d’aquest any uns dies abans del Mercat Solidari. El dia de la festa vam fer actuacions al saló multifuncions, vam fer el tradicional mercadet amb els joguets i llibres que els mateixos alumnes havien donat a l’escola, vam rifar un tablet i vam berenar (gràcies, una vegada més, a l’esforç de l’AMPA).

L’èxit va ser total ja que, tot i estar en temps difícils, vam aconseguir recaptar molts diners: quasi set-cents euros.

Com a novetat aquest any vam ser els mateixos alumnes qui, amb els diners aconseguits, va anar a comprar els aliments que ens havien dit des de la Creu Roja. I res millor, que gastar-nos els diners recaptat als diferents establiments que hi ha al poble.

Esperem poder continuar fent aquest mercadet ja que sempre és per una bona causa. Sempre és un bon moment per a ajudar a qui més ho necessita. 

Ací us deixem unes quantes fotos que resumeixen el que ha sigut aquest any el Mercat Solidari i amb un vídeo de les actuacions. Esperem que us agraden.
20/06/2010 19:18:11