Activitats complementàries 2012/2013

EIXIDA AUDITORI.

Pàgina principal


 

EL COLECCIONISTA DE PAISAJES.

 

El dia 29 de Novembre els alumnes de 2n i 3r cicle del CRA vam anar a l’Auditori de Castelló a veure una audició anomenada “EL COLECCIONISTA DE PAISAJES”.

Va ser una activitat de música molt interessant per als alumnes. En aquest enllaç podeu vore un vídeo amb un resum de l’audició:

https://www.youtube.com/watch?v=nkzm56Ts49Y

També us deixem alguns comentaris que van fer els alumnes desprès de l’audició:

“En l’espectacle apareixen els instruments clàssics que fan una gran part de l’audició, perquè si no hi haguera música no es podria representar res. A mi m’ha sorprès que amb sols la flauta travesser, el piano, el clarinet, el violí, el violoncel poguera donar tanta vida a l’audició.

El que més m’ha agradat ha sigut el paisatge quan arriba la gent perquè es on s’expressen millor.

El protagonista és molt bon actor pels seus moviments i perquè representa molt bé l’obra. Em va agradar quan arreplega i guarda tot el que havia trobat en una caixa i s’ho emporta a casa”. (Luna)

"A mi el que més m’ha agradat ha sigut quan jugava amb la pilota. El protagonista m’ha semblat graciós. Recull els paisatges dibuixant-los." (Alex)

"El que més m’ha agradat ha sigut quan el col·leccionista de paisatges estava amb una pilota i es ficava damunt de la pilota i queia. El protagonista de l’audició va ser molt divertit i quasi no parlava, replegava els paisatges amb fulls i pintant-los." (Aitor)

"El que més m’ha agradat és quan tenia els barrets i se’ls canviava tantes vegades. El protagonista és molt divertit. Replegava els paisatges pintant-los, gravant el soroll i portant-se un objecte." ( Pablo)
20/06/2010 19:18:11