Activitats  2011/2012.La Pobla Tornesa.

MERCAT SOLIDARI.

Pàgina principal


III MERCAT SOLIDARI

 

Aquest curs hem celebrat a l'aulari de la Pobla el III Mercat Solidari. Aquest any hem tingut com a convidats a l'ONG “Bombers Sense Fronteres”, a qui hem donat tots els diners que hem obtingut en el mercat perquè puguen seguir endavant amb la seua tasca solidària arreu del món.

Des de L'ONG se'ns van deixar unes fotografies amb les que es va muntar una xicoteta exposició al corredor de l'escola. Hi havia fotografies molt boniques que mostraven clarament quina era la seua tasca i quines activitats feien quan marxaven a altres països. En aquest cas, les fotos eren d'una visita que no fa molt de temps van fer a Nicaragua.

Una vegada familiaritzats un poc amb l'ONG, després d'haver muntat l'exposició, un dia ens van visitar tres bombers i ens van parlar sobre com s'organitzaven, quines activitats feien quan anaven a altres lloc fora d'Espanya, … Tots vam poder resoldre els dubtes que teníem respecte a la seua feina, els seu vestuari, … Sempre és bonic escoltar a gent que et conta històries d'aquest tipus. Segur que més d'un xiquet va somiar en ser bomber.

I per fi, va arribar el dia del Mercat. Com cada any es va vendre quasi tot el que voluntàriament els xiquets havien portat a l'escola (llibres o joguets). A banda, aquest any vam rifar una càmera de fotos amb l'objectiu de poder recaptar més diners per a l'ONG.

Com sempre, la vesprada va estar animada amb diferents balls i, com no, per un magnífic berenar que sempre prepara l'AMPA amb l'ajuda de tots aquells familiar que hi volen participar. Una vegada més, moltes gràcies a tots el qui van participar en aquest tercer Mercat Solidari!!!


20/06/2010 19:18:11