Activitats  2011/2012.La Pobla Tornesa.

HORT ESCOLAR.

Pàgina principal


HORT ESCOLAR

Aquest curs 2011–2012 l'aulari de la Pobla continuarem treballant l'hort escolar ja que ens ho passem molt bé fent aquesta tasca de xicotets agricultors i, a més a més, aprenem moltes coses.

Des de que vam iniciar el curs al mes de setembre, no hem parat de treballar a l'hort ja que aquest segon any esperem obtindre unes bones collites. Tot i això, les intenses plujes d'aquesta tardor han retardat la plantació, ja que al llarg d'unes quantes setmanes no hem pogut pujar a fer res a l'hort perquè estava tot enxarcat.

Des d'un principi es va dur adob per a la terra, es van arrencar les males herbes i es va preparar la terra (amb ajuda del notre jardiner Jorge), tot amb l'objectiu de deixar-ho preparat tot el millor possible.

Després, quan ha sigut el moment, cada classe  ha plantat en el seu “raconet” un producte i, així, es fa responsable des del moment en què es planta fins el dia de la recollida.

Com que són moltes aules diferents, tenim un hort amb productes molts variats: enciams, alls, carlotes, raves, cols, … A banda, també tenim uns arbres fruiters i unes herbes aromàtiques que cuidem entre tot l'aulari.

Ací us deixem unes fotos que resumeixen un poc quina ha sigut la notra tasca al llarg del primer trimestre. Esperem que tot ens vaja molt bé i que pugam fer una molt bona collita!!! Continuarem informant més endavant!!20/06/2010 19:18:11