Activitats complementàries 2009/2010

Aulari: Vilanova d'Alcolea

Receptes amb hortalisses

Pàgina principal


El dia 4 de maig de 2010, mares i familiars dels alumnes van vindre a l'escola a explicar-nos i deixar-nos tastar una recepa que havien fet.

Després de sembrar en la tardor, regar i birbar durant l'hivern i collir en primavera, ara ja en toca menjar la nostra collita.

Però abans de cuinar nosaltres, van demanar a les families que ens elaboraren algunes receptes amb hortalisses. El resultat és que va ser sabroses, saludables i sorprenents a la vista. Implicar els paresen esta activitat suposa augmentar l'èxit en la educació per a la salut en els nostres alumnes. Qué volíem aconseguir:

Teníen deu receptes salades i una dolça:

Puding de verdures trianon, puré de pésols, faves amb pernil, tempura de verdures, albergínies farcides, arròs amb verdures, cuscús, crema de carlota i xampinyos, bledes amb pernil, crespell de verdures i coca de carlota.

Pel matí, després del pati, van portar a cada classe tres receptes, les van explicar i les vam tastar. També vam provar algunes de les receptes de les altres classes. A quasi tots els van agradar, malgrat que alguns era la primera vegada que tastava les faves, els pésols o les bledes.

Per la vesprada en van portar una coca de carlota, fàcil de fer i gustosa de menjar. Tant va ser així, que en un tres i no res la coca es va acabar i ens vam quedar en ganes de tornar-la a tastar.

Puding de verdures trianon i recepta.

Inma ens ho explica

Puré de pésols i recepta

presentat per Mª Carmen

Faves amb pernil i recepta

feta per Elena

 i presentat per Montse

Albergínies farcides i recepta.

Explicació de Mª José

Arròs amb verdures i recepta.

Recepta feta per Noelia

Cuscús i recepta.

Nadia ens ho explica

Crema de carlota i xampinyons, recepta.

Noelia ens ho conta

Bledes amb pernil i recepta.

Presentat per Lucía

Crespell de verdures i recepta.

Explicat per Marta

Tempura de verdures i recepta

feta per Elsa

i explicada per Esther

Coca de Carlota i recepta.

Ens ho ensenya Rosabel


20/06/2010 08:49:27