Activitats complementàries 2009/2010

Aulari: Vilanova d'Alcolea

Receptes amb hortalisses

Pàgina principal


El dia 4 de maig de 2010 pel matí, els alumnes de l'aulari de Vilanova i La Torre, vam participar en una activitat d'educació vial patrocinada per Bancaixa Jove.

Es va montar un circuit i una carpa en la plaça Sant Antoni. En el circuit hi havia al voltant de deu cars i en la carpa un joc de mèmory sobre les senyals de circulació.

Primer vam anar els alumnes d'Infantil i 1r Cicle. Mentres uns estaven en el circuit, els altres realitzaven el joc i al inrevés. En un segon torn nan vindre els alumnes de 2n i 3r Cicle.

En el circuit, els alumnes es repartien en dos grups, uns conduïen i els altres eren els vianants, després d'un temps intercanviaven els papers. Els conductors tenien un carnet, aixina que si incomplien una senyal o no pavaven en els passos de zebra anaven restant punts.

El joc els va ajudar a conéixer i a repassar algunes de les senyals més importants que ens trobem per la carretera, pobles o ciutats.

Per a acabar ens van donar un quadernet d'activitats per tal de reforçar les senyals i les mesures de seguretat.

El fred no ens va inpedir que fora un matí molt distret, diferent i gratificant. Desitgem poder gaudir d'activitats semblant a l'any següent. Gràcies.

La carpa del joc

El circuit

Alumnes atenent al monitor

Joc memory vial

Alumnes jugant

Preparats per a començar el circuit

Conductors i vianants menuts

Conductors i vianants més grans

Posem atenció per a no perdre punts

Nosaltres també

M'ho passe bé

Jo també


20/06/2010 09:35:01