Activitats complementàries 2009/2010

Aulari: Benlloch

Al rocòdrom!

Pàgina principal


El dissabte 30 de gener de 2010, els alumnes de 6é curs de l'aulari de Benlloch vam realitzar una activitat experimental... L'ESCALADA ESPORTIVA!!!

Bernardo, el nostre mestre d'Educació Física ens va proposar l'activitat. Es tractava de desplaçar-nos fins a Castelló, concretament al Centre Esportiu de Muntanya que s'anomena A PEU, eixe dissabte pel matí. En un principi, ens va paréixer un pèl complicat, però com que tot allò que és nou ens interessa i il·lusiona... allà vam anar!. Calia implicar els nostres pares i/o mares, perquè ens havien de dur ells amb el cotxe. Però açò tampoc va ser cap problema. Segurament ells ja tenien clar que no farien només de taxistes: si haguéreu vist alguns del nostres benvolguts pares/mares parets amunt! Semblaven més xiquets que nosaltres. La "matinal "va començar a les 10:30. Alfredo, que és el monitor d'escalada del centre, ens va rebre i ens va introduir en el meravellós món de les activitats en la natura. Vam fer escalada esportiva i un circuit amb set reptes diferents (escala d'accés, pont tirolés, xarxa envolvent, pont tibetà, tonells, pont trencat i tobogan). Va ser una bona experiència però, cal dir-ho: ens vam quedar amb ganes de més i, si per nosaltres fóra, tornaríem... segur!

Com podeu veure a les imatges, l'activitat fou tot un èxit... Així que hem decidit ampliar aquesta activitat als segon i tercer cicle de tot el CRA... Esperem que us agrade tant com a nosaltres!

Escalfant

Preparats...

Amunt s'ha dit!

A buscar la presa

Qui ha trencat el pooont?

Tirolina vaaa!

Nosaltres i el "búlder"


06/02/2010 18:59:09