Activitats complementàries 2009/2010

Musical "Erik, història d'un fracàs"

Pàgina principal


El dia 29 d'abril de 2010 els alumnes de cinqué i sisé de primària del CRA Trescaire vam anar al Paranimf de la UJI de Castelló per a gauidir d'un espectable molt especial, un musical anomenat "Erik, història d'un fracàs" representat per alumnes del I.E.S Violant de Casalduch de Benicàssim.

El musical conta la història d'un xiquet com qualsevol altre que té problemes a l'escola i en casa, no fa res, no treballa i a casa no fa cas als pares. A l'escola intenten buscar una solució parlant amb el cap d'estudis, els mestres i l'inspector.

Cartell del musical

Els xiquets/tes emocionats esperant que comence el musical

A l'eixida del musical, tots contents

Els xiquets/tes pel voltant de l'Àgora

Els xiquets/tes pel voltant de l'Àgora

Els xiquets/tes pel voltant de l'Àgora

Els xiquets/tes pel voltant de l'Àgora

Els xiquets/tes pel voltant de l'Àgora

És millor que siguen els alumnes els que opinen sobre el musical.

"Em va agradar el musical perquè ballaven i cantaven molt bé.

La part que més em va agradar va ser aquella en què eixien els xics vestits de blanc i feien acrobàcies. Pareixien de goma! Jo crec que això que fa l'Èrik no està gens bé, maltractar als mestres i als pares".

"Ha sigut una de les excursions més divertides sobretot perquè m'agrada cantar. Han cantat prou bé, han ballat genial i l'argument de la història m'ha agradat ...

No ha sigut una d'eixes actuacions en què penses "Ja s'estarà acabant? Estic avorrida" i ja no escoltes ni mires l'obreta, si no que t'estàs quieta. Aquesta vegada he estat atenta tota l'estona. M'ha encantat!"

"Em va agradar perque feien volteretes a l'aire i també perque era molt emocionant. El que més em va agradar va ser el rap i les piruetes.."

"El musical va estar genial. El que més em va agradar va ser quan el pare i la mare van discutir. I també em va agradar el rap i els bots que feien els xics. Pot ser que si el pare, la mare i el professor parlaren amb Erik es portaria millor i canviaria".

"Em va agradar el xic que tenia la camiseta de ruralcaixa quan cantava el rap."

"Jo crec que tindrien que parlar amb Erik i fer-li estudiar i educar-lo."

"Em va agradar molt com van ballar i la banda de rock."

"Els personatges cantàven molt bé i ballaven molt bé".

"El recomanaria a tots els que conec. Si poguera, aniria una altra vegada però, aquesta vegada amb els meus pares i la meua família paterna o materna".

"Gràcies a Santi per portar-nos al musical".


20/06/2010 21:19:01