Activitats complementàries 2009/2010

Serra d'Irta. Eixida a Peñíscola

Pàgina principal


Els alumnes de segon cicle del C.R.A. El Trescaire aquest primer trimestre han visitat el port de Peníscola. Han acudit allí per a realitzar una de les activitats que programen dins del Parc Natural de Serra d'Irta. En aquest cas, es va escollir l'activitat referida a la pesca, una activitat que es realitza prop de les nostres cases però que els resulta prou desconeguda.

Pel matí van visitar el port i la llotja. Les monitores del Parc els van informar sobre els diferents tipus de pesca que es practiquen, com es tracta el peix una vegada arriba el port, quina normativa existeix,... Fins i tot van poder entrar dins de la llotja i vore com es treballa allí.

Després del port, de camí al castell, van visitar el Museu de la Mar per apendre alguna coseta més sobre el tema de la pesca. Un museu interessant per a aquelles persones que els agrada la mar.

Una vegada van arribar al castell, abans d'entrar, van dinar. Després de menjar-se els entrepans, van visitar tot el castell. Allí dins van gaudir molt ja que aquest castell és un lloc encantador i, a més, està molt ben conservat.

Segur que cap alumne mai oblidarà aquest dia. Va ser un dia molt entretingut. I per si faltava alguna cosa... VAM EIXIR A LES NOTÍCIES DE CANAL 9 !!!

En eixir de la llotja, van veure a la gent del port que estava treballant

Dins de la llotja, tots estaven ben atents a les explicacions

El Museu el van visitar però... van tindre poc de temps!

Contra les muralles van dinar i van agafar forces per a visitar el castell

Des de la part alta del castell, les vistes són impressionants!

Dins del castell, van poder visitar un exposició molt interessant!


31/01/2010 10:21:44