Activitats complementàries 2009/2010

Excursió als bombers

Pàgina principal


El dia 26 de març de 2010, els alumnes d'Educació Infantil del CRA El Trescaire, vam anar a visitar el parc de bombers de Castelló.

Només entrar ens van reunir a tots a l'escala. Allí, dos bombers i pares d'alumnes del nostre CRA, ens van ensenyar l'equip que porten quan van a apagar el foc, També ens van parlar de les mesures per a previndre incendis i què hem de fer si veiem foc dins de casa.

Ens van ensenyar com baixen rápidament per la barra quan sona l'alarma, després es vesteixen, pujen al camió que ix molt de pressa i sonant la sirena cap al lloc indicat.

Vam passar a vore la sala on estan tot el parc de camions. Van obrir un costat d'un camió. Hi havia moltes mànegues, ferramentes i bateries. Ens van ensenyar com funcionen les mànegues tirant aigua i escuma.

Tots estaven molt atents però quan van traure un camió i van desplegar l'escala es van quedar bocabadats en vore l'altura que tenia. Les mestres ho van poder comprovar pujant a la cistella i arribant el més alt possible.

Molts alumnes es van provar un casc de bombers i estaven entusiasmats.

Per finalitzar la visita ens van pujar en grups de 10 alumnes al camió i circulant perls voltant del parc. Esta activitat els va agradar molt a tots que esperaven il·lusionats el moment de pujar al camió.

Gràcies per tot. Ha estat una visita molt aprofitosa. Ah! I ens recordem del número d'emergència en cas de necessitar l'ajuda dels bombers: 112.

Despréss de la visita als bombers ens va manar cap a Oropesa. Vam dinar a un parc al costat de la platja. En acabar, vam anar a Marina d'Or a gaudir en el parc d'atraccions infantil.

En el parc d'atraccions estaven esperant-nos sis monitors. Cada monitor s'encarregava d'obrir les atraccions a d'un grup d'alumnes i ajudar-nos a pujar i baixar. No totes les atraccions estaven disponibles però hi havíen prou: el carrusel, el crazy, els castell inflables, les barques, el tren, els troncs, el grans tobogans, el peixet. Ens van fer passar una vesprada divertida i en ganes de tornar a l'estiu si els postres pares volen.

Tots a l'escala esperant els bombers

Equipatge dels bombers

Anem a vore els camions

Eines i estris que porta el camió

Bomber tirant escuma a l'aire

Bombers damunt l'escala

Ens provem el casc

Passegem en tren

Botem als castells

Passegem en troncs d'aigua

Ens elevem al crazy

Ens llancem pel tobogan


09/05/2010 12:05:55