Activitats complementàries 2009/2010

Viatge de fi de curs: Un viatge fabulós

Pàgina principal


Els dies 5, 6 i 7 de maig de 2010, els alumnes de sisé del C.R.A El Trescaire vam anar de viatge de fi de curs a Benaixeve.

Només vam arribar, la primera activitat que vam fer va ser senderisme. Vam caminar almenys 2 quilòmetres fins a una cascada preciosa que al costat tenia unes roques que pareixien una bruixa.

Per la nit vam sopar i després vam jugar a un joc que es deia "Asalto al castillo". Consistia a apagar un llum, però, no era tan fàcil, perquè els monitors estaven per allí amb una llanterna i si ens il·luminaven tornàvem a començar.

El segon dia pel matí vam desdejunar i, carregats d'energia, vam començar el dia. Primerament, vam fer pont tirolés. No era molt alt, però anava molt ràpid. Després vam fer escalada. Havíem de pujar una pared que no estava molt alta, i, com no, el nostre profesor d'educació física, Bernardo, la va pujar tota. Ah, i les mestres també!

Per la vesprada vam pujar al "Eurobungui", on saltàvem molt alt. Pareixia que tocàvem el cel! I després vam fer piragüisme. L'aigua estava geladíssima! A l'acabar, vam tornar a l'alberg amb el "cutrebus", que era un autobús com el de "Los Simpson".

Per la nit, encara hi havia festa perquè hi havia discoteca. Tanmateix, vam anar a dormir prompte, encara que al domitori dels xics vam estar jugant una bona estona.

Lúltim dia, el primer que vam fer va ser una carrera d'orientació, on havíem de trobar pistes amagades utilitzant un mapa. Després vam muntar a cavall. La ruta era curta, però els cavalls eren molt bonics, i com que hi havia pocs, anàvem en grups i els que no pujàvem fèiem tir amb arc, que era molt difícil però divertit.

Per la vesprada vam tornar a casa i tots cansats ens vam adormir a l'autobús.

Va ser un viatge apassionant!

Héctor Edo Bort

Tots al mirador de l'embassament de Benaixeve!

Sembla el "Salt de l'Àngel", no?

Quin goig fa aquest embassament! Oi que està ple?

Preparats per al pont tirolés!

Arnesos posats i a escalar!

Armilla salvavides, rems i... tots a l'aigua!

Mireu com fem punteria. Què difícil és fer diana!

Cansats sí, però... i el que vam gaudir?


20/06/2010 19:42:55