Activitats complementàries 2008/2009

Aulari: Vilanova d'Alcolea

Visita d'un astronauta i d'un científic

Pàgina principal


Continuant amb les activitats programades dins de l'Any de l'Astronomia, el proppassat dia 3 de març de 2009, un astronauta i un científic aterraren a l'escola de Vilanova. En un principi l'esglai fou majúscul, aquell trage, aquelles botes, motxilla i un casc imponent van suscitar tota mena de pensaments: serà un extraterrestre?, serà un alienígena en forma de terrícola?

Una vegada vam comprovar que es tractava de Nacho, de Gandía, tots ens vam tranquil·litzar i vam prestar tanta atenció a les seues explicacions que, de ben segur, mai se'ns oblidarà què du a la motxilla un astronauta ni de com fan pi-pi si els pilla la gana en una missió a l'exterior de la nau.

El científic Juan Ramón, company de Nacho, va fer una acurada exposició de les figures més rellevants al llarg de la història i també dels diversos objectes que existixen a l'univers. Vam poder vore a Einstein, Newton, M. Curie, Edison... i també fotos de nebuloses, gal·làxies, cúmuls... En definitiva, vam passar un dia d'allò més científicament entretingut.

Ah! Volem donar les gràcies al'AMPA de Vilanova per fer-se càrrec de les despeses d'aquesta activitat.


15/03/2009 12:08:47