Activitats complementàries 2007/2008

Aulari: Vilanova d'Alcolea

Carnestoltes

Pàgina principal


Assegura la dita: "De tard o de primer, Carnestoltes solem fer". I és cert, aquest any ha sigut molt matiner i el dia 1 de febrer per la vesprada celebràvem el carnestoltes a l'aulari de Vilanova.

El tema era els jocs olímpics que en estiu se celebraran a Pekín. Bé, un avanç el vam tindre en el carnestoltes. Vam fer el passacarrer, tots disfressats d'esportistes. Ballant al so de la xaranga formada per antics alumnes, alguns mestres, el pare de Joan i el mestre de pràctiques, vam arribar al carrer Sant Antoni. Allí, tots el alumnes van fer l'apertura cantant:

En Pekín, les olimpiades

són en Pekín en 2008.

Després, van començar les proves seguint l'ordre: Infantil, Primer Cicle, Segon Cicle i Tercer Cicle.

Els menuts representaven l'equip d'halterofilia, feien un gran esforç alçant simulació de peces de 100, 500 i 1.000 kg., finalment demostraven que era fals, agarrant-les amb una mà i botant.

Els alumnes de Primer Cicle eren l'equip de natació. Tots anaven ben equipats amb banyador, gorro i ulleres incloses. Van fer diverses carreres realment estranyes:

Els alumnes de Segon Cicle van fer habilidoses demostracions de gimnàstica, gimnàstica rítmica i bàsquet sense pilota.

Els alumnes de Tercer Cicle, van realitzar les curses amb alentiment, els guanyadarors obtenien la victòria fent trampes: enviant un bes, fent pessigolles, pujant a cavall.

Per acabar, tots els alumnes grans van demostrar les seues habilitats tennístiques mentre sonava la cançó Me gusta el tenis.

En arribar a l'escola, vam degustar ràpidament eixe exel·lent xocolate amb "panquemao" que, any rere any, ens prepara l'AMPA amb molt d'afany.

Mestres i alumnes d'Infantil

Mestra i alumnes de 1r Cicle

Mestres i alumnes de 2n Cicle

Mestre i alumnes de 3r Cicle

Desfilada pel carrer

Forçuts en plena actuació

Comença l'estil croll

Escalfament abans de començar estil papallona

Estil esquena barrejats

Gimnastes finalitzant actuació

Bona pilota de bàsquet

Gimnastes rítmiques ben coordinades

Qui guanyarà?

A cavall

Arribem alhora

Què passarà?

Açò està emocionant

En tennis som els millors


02/03/2008 10:02:55