Activitats complementàries 2007/2008

Visita del CRA de Sot de Ferrer, Xóvar i Azuébar al CRA Trescaire

Pàgina principal


12/11/2007. Els alumnes de l'aulari de Vilanova van rebre als del CRA de Sot de Ferrer, Xóvar i Azuébar cap a les 10:30 hores, van esmorzar i ens van regalar una cançó molt bonica, anomenada "VISITA AL TRESCAIRE".

Els alumnes dels dos CRAs cantant la cançó que ens van regalar

Cançó: "VISITA AL TRESCAIRE"

MIRA QUÈ BÉ, MIRA QUÈ BÉ,
QUE AL TRESCAIRE ARA JA ESTEM,
MIRA QUÈ BÉ, MIRA QUÈ BÉ,
QUANTS AMICS NOUS FAREM.

Després d'esmorzar els vam ensenyar la cooperativa d'oli de Vilanova. L'encarregat de la cooperativa ens va ensenyar tot el procés d'elaboració de l'oli. Al acabar els van donar una botella xicoteta d'oli.

Els alumnes del CRA de Sot de Ferrer, Xóvar i Azuébar es van acomiadar dels alumnes de Vilanova i van anar a visitar Benlloch.

Abans d'anar a la cooperativa els alumnes de l'aulari de Benlloch els van ensenyar una exposició de fruits de la tardor i vam estar un ratet al pati cantant la cançó "Mira què bé".

Quan van arribar a la cooperativa l'encarregada els van ensenyar les instalacions on es fa el vi i tot el procés d'elaboració del vi.

Per dinar l'Ampa de Benlloch els va preparar begudes i es van menjar cadascú el seu entrepà... Nosaltres vam preparar el dinar per a tots els mestres.

Desprès de dinar els alumnes de CRA de Sot de Ferrer, Xóvar i Azuébar es van acomiadar dels alumnes de Benlloch i van visitar l'escola de la Pobla Tornesa.

A l'arribar els alumnes d'Infantil i 1r cicle dels dos CRAs van estar jugant al pati amb els xiquets d'Infantil i 1r cicle de l'escola, mentre els de 2n i 3r cicle van visitar l'ermita de Sant Joan des d'on es pot vore una vista panoràmica de tot el poble.

Al tornar a l'escola i per a acabar l'estada del CRA de Sot de Ferrer, Xóvar i Azuébar al nostre CRA els van donar una bosseta d'ametles garrapinyades que havien fet els alumnes el dia anterior.

Els vam acomiadar fins a l'any que ve esperant que l'intercanvi siga més intens.

Per nadal tenim pensat enviar felicitacions de nadal per a cadascú dels aularis del CRA de Sot de Ferrer, Xóvar i Azuébar.


20/01/2008 12:49:51