Activitats complementàries 2006/2007

Aulari: Vilanova d'Alcolea

Festa de la tardor

Pàgina principal


Durant la segona quincena d'octubre, els alumnes d'educació infantil van portar fruits secs i carnosos de la tardor. Vam anar reconeixent-los per la vista, el tacte, l'olor i el gust.

El dia 27 vam fer un esmorzar amb els fruits carnosos: taronges, pomes, raïm, caqui, magranes i figues. Tot estava molt bo.

El dia 31 d'octubre pel matí tots els alumnes de l'aulari vam col·laborar en fer codonyat amb el codony ja triturat que tant gustosament ens van portar Ana i Rosabel, mares d'alumnes del nostre aulari. El vam posar en motles i el vam deixar secar uns dies abans de menjar-nos-el. També vam escriure la recepta i ens la vam emportar per a realitzar-la en casa.

Mentres uns menejaven el codonyat, altres anaven trencant ametles i anous. Vam repartir els fruits en plats i els vam barrejar amb mel. Això va ser el nostre esmorzar: saludable, energètic i deliciós.

Fruits de la tardor

Menejant el codoyat

Menjant els fruits secs amb mel

Trencant ametles i anous


09/09/2007 11:39:17