Activitats complementàries 2006/2007

Aulari: Vilanova d'Alcolea

Eixida ecològica a Tírig

Pàgina principal


El dijous 8 de març de 2007, els alumnes de 3r i 4t de l'escola de Vilanova vam anar a Tírig per retrobar-nos, una vegada més, amb els de l'escola d'eixe poble i fer activitats tots junts.

Vam llogar un autobús, pagat amb part dels diners del fons de festivals nadalencs, i de bon matí ja érem al Museu de la Valltorta.

Una vegada fetes les presentacions i salutacions, visitàrem el Museu i férem les activitats previstes amb un parell de monitores ben simpàtiques i documentades.

Immediatament després anàrem a vore els abrics de les pintures parietals. La peculiaritat d'estos desplaçaments va ser que els vam fer amb un tractor i remolc. La mestra Silvia, dona atrevida i valenta, ens va oferir aquest peculiar mitjà de transport i cal reconéixer que ens va anar molt bé, tant per la festa (que l'encule!, que l'encule!) com perquè no ens va caler anar a peu cap al poble de Tírig a l'hora de dinar.

Vam dinar tots els xiquets i mestres junts (gràcies, escola de Tírig, per convidar-nos a tots!) i sota una pluja fina tornàrem a l'escola on vam posar per escrit tot el que durant el dia havíem fet. A les cinc i escaig, l'autobús ens va replegar cap a la Vilanova. Vam fer amics i amigues que ens van prometre tornar-nos la visita.


09/09/2007 11:39:17