Activitats complementàries 2006/2007

Aulari: Vilanova d'Alcolea

Carnestoltes

Pàgina principal


En la setmana del 12 al 16 de febrer de 2007, vam celebrar carnestoltes en Vilanova per les vesprades.

Aquest any ha sigut diferent perquè durant la setmana no hem fet consignes sino que hem decidit pintar-nos tots la cara igual cada dia. El primer dia per la vesprada de dones, el segon de pirates i el tercer de pallassos.

El divendres per la vesprada era el dia de la desfilada i ens hem disfressat de personatges de contes juntament amb els alumnes de la Torre. També ens han acompanyat amb els seus instruments antics alumnes que ara van a l'institut i Àngel; entre ells i els mestres la xaranga ha sigut un èxit.

Les disfresses eren molt variades: animalets, herois, fades, princeses, caputxeta, blancaneus, indis, mag i bruixes, flautista de Hamelin, pirates, pistoleros, tortuges Ninja, xiqueta... i fins i tot el tio Sam.

Hem anat per tot el poble i hem ballat en la plaça Major, davant l'església i al carrer Sant Antoni. Tots seguiem la coreografia que Santi havia preparat. Ens ho hem passat molt bé.

I com no, per a acabar la festa no podia faltar la xocolatada excel·lent que com cada any, l'AMPA ens havia preparat. GRÀCIES!!!

Quines dones més maques!

Els pirates assajant la coreografia

Què contents de pallassets!

I nosaltres què ?

Tot el grup disfressat

Comença la desfilada

La xaranga al complet

Una dansa animada!


09/09/2007 11:39:17