Activitats complementàries 2006/2007

Aulari: Vilanova d'Alcolea

Excursió Vilanova-Font de Calaf-Les Coves

Pàgina principal


El dia 15 de març de 2007, tots els alumnes de l'aulari de Vilanova vam eixir de l'escola a les 9:30 h en direcció a la Font de Calaf acompanyats dels tutors i de les mestres de compensatoria, educació física i logopèdia. Encara que no era primavera, el dia era excel·lent i el sol lluïa de ple.

Tots vam fer camí xarrant i cantant i quan ens vam donar compte ja estavem a "les Paraes" on ens esperava Mª Jesús, mestra de compensatòria que ens portava les motxilles dels més menuts. Allí que hi ha un banc de pedra decidírem esmorzar. Després d'esmorzar, deixant-nos als fons Vilanova vam continuar camí cap a Calaf.

Poc abans d'arribar, Rocher ens va ensenyar un rellotge de sol que està fet a una roca grisa d'una paret. El va fer un home que treballava aquelles terres ja fa molt de temps quan encara no es portava rellotge en la monyica aixina sabia el moment del dia en que es trobava per a poder esmorzar, dinar o retirar-se cap a casa després de treballar.

En arribar a la font jugarem a corda, pilota, bitles i punteria. Entre joc i joc també estava la basseta i l'abeurador que amb un bastò a la mà va servir de distracció a tots els xiquets.

Vam dinar prompte perquè el joc a l'aire lliure obri l'apetit.

Després de dinar, a les 2 del migdia, els grans acompanyats dels tutors i de Mª Carmen, (mestra de logopèdia) es van dirigir a peu cap a Les Coves. Van aguantar bé el camí. Quan van arribar allí, van agarrar l'autobús de línia que ix a les 4:30 i passe per Vilanova.

Els alumnes d'Infantil i 1r Cicle van jugar a l'amagatall. Al cap de mig hora, acompanyats pels tutors i Elisa, mestra d'Educació Física van seguir camí cap a La Torre. Van arribar prompte i mentres esperaven a que els pares vingueren a arreplegar-nos van fer jocs de corro baix l'ombra d'una olivera.

Quin dia més complet! Desitgem poder repetir-lo l'any que ve.

Tot el grup a l'entrador del camí de la Font de Calaf

Esmorzant a "Les Paraes"

Seguint camí i Vilanova al fons

Juguem a corda

Jugant a pilota

Els xiquets junt a la basseta i l'abeurador


09/09/2007 11:39:18