Activitats complementàries 2004/2005

Aulari: Vilanova d'Alcolea

Trobada Serra-Tírig-Vilanova

Pàgina principal


TROBADA SERRA-TIRIG-VILANOVA

El dimarts 10 de maig de 2005 van vindre a l'aulari de Vilanova tots els alumnes de la Serra i els alumnes de 3r Cicle de Primària de Tírig amb el motiu d'enfortir llaços d'amistat i conéixer el nostre poble, tal com ho van fer els nostres alumnes de 3r Cicle de Primària que han anat a quedar-se dos dies a la Serra (el curs passat) i a Tírig (aquest curs).

Esta trobada a Vilanova ha estat organitzada pels mestres d'Educació Fisica de la Serra, Vilanova i tutors del 3r Cicle de Tírig i Vilanova

Pel matí , després d'esmorzar, vam passar un diaporama on van conéixer els llocs més significatius del nostre poble. Quan ja tenien una breu idea del nostre poble ens van anar a visitar el mil·liari romà i l'esglèsia. Al voltant de les dotze va manar al camp de fubol on els grans van jugar un partit de fubol i els menuts van fer joc de pilota i rotgle.

Ens va saber greu tindre d'acomiadar-nos dels alumnes de Tírig després de dinar perquè encara ens quedava una vesprada magnífica per a gaudir junts, ja que els mestres d'Educació Física havien preparat una gimcana molt entretinguda, amb proves físiques, d'habilitat, dramatitzacions, i preguntes sobre el poble.

La vesprada va passar en un tres i no res. Esperem poder-ho repetir en un dels altres dos pobles a l'any següent.

Rocher a punt de començar la sessió de diaporama

Gemma presentant les activitats de la vesprada

Alumnes realitzant proves físiques

Realització de les lletres inicials de cada membre de l'equip


09/09/2007 11:13:09