Activitats complementàries 2004/2005

Futbol a Vila-real

Pàgina principal


CAMPIONAT INTERESCOLAR VILLARREAL CF

Un any més hem tornat a apuntar-nos al Campionat Interescolar de futbol que organitza el Vila-Real C.F. Com a nota significativa, dir que enguany participen, dins de la categoria de cinquè de primària, fins a 98 equips de tota la província. A nosaltres ens ha tocat jugar dins del grup 15, junt amb altres escoles de localitats com Burriana, Forcall-La Mata i Sogorb.

L'equip del CRA està format pels següents esportistes:

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

Com diu la dita, la tercera és la bona!! Els dos primers partits, encara que vam posar totes les nostres ganes i esforç, no vam poder superar als rivals i vam perdre. Però a l'últim partit ens vam endur la victòria. Així doncs, en la classificació del nostre grup ha quedat de la següent manera:

GRUP 15

J

G

E

P

GF

GC

PT

1. C.P. PINTOR CAMARON "B" 3 3 0 0 16 9 9
2. FRANCESC ROCA I ALCAIDE 3 2 0 1 16 6 6
3. CRA EL TRESCAIRE 3 1 0 2 19 14 3
4. CRA ELS PORTS 3 0 0 3 3 25 0

Ací ha finalitzat la nostra participació per enguany, però... fins l'any que bé!!!

ENTRADES PARTITS

El Villarreal CF, per la nostra participació en el torneig, ens ha regalat entrades per presenciar alguns dels partits que juga el seu equip de primera divisió.

De moment hem assistit als partits que el Villarreal va jugar contra el Racing Club i l'Espanyol, i encara podem anar als que disputarà contra el Betis, Getafe, Albacete i Levante.

Debut al torneig. A jugar!!!!

Últim partit. Els companys i companyes de Benlloch han vingut a animar-nos.

Tornem cap a casa ben contents


09/09/2007 11:13:10