Activitats complementàries 2004/2005

XIVé Aplec a Vilanova

Pàgina principal


A l'Aplec de Vilanova, portar el globos de Bancaixa és tota una tradició. Per tant, el dijous 26 de maig de 2005, després de donar la benvinguda als nostres alumnes de la Pobla, Benlloch i la Torre, la primera activitat va ser la de pujar al globus que estava instal·lat al camp de futbol. Als més menuts els donava un poc de por però ningú es va quedar sense viure l'aventura i, com no, els mestres també van pujar.

A partir de 3r curs hi havia competició de frotó entre vuit equips.

Després de pujar al globus, els alumnes d'Infantil i 1r Cicle podien passar pels diferents tallers que estaven al pati de l'escola. Els tallers eren els següents:

Els alumnes participaven amb ganes en tots els tallers. Quan els grans van acabar de jugar al frontó també hi van passar. Tots volien emportar-se un estoig, un collar, una balena-iman o participar en la boccia on tothom pot jugar.

Al voltant de les 13 h. vam començar les carreres. Hi havia diferents circuits per als diferents cicles. Tanmateix va resultar molt competitives en algun cicle.

En acabar les carreres vam dinar, ens vam menjar el gelat que l'AMPA de Vilanova ens va oferir i vam tindre el grup d'animació ANIMANDI que ens va distraure en els seus jocs fins les 15,30 que vam repartir les medalles als guanyadors del frontó i les carreres.

Per acabar, es va fer entrega a cada aulari d'una placa en record d'aquest aplec.

L'any que ve ens veurem a Benlloch!

Esperant l'arribada dels companys

Globus vist de lluny

Globus vist de prop

Comença el taller de l'estoig

Afaenats fent el collar

Volem tindre un iman

M'agrada jugar a la boccia

Una placa del nostre patrimoni de record


09/09/2007 11:13:10