Activitats complementàries 2003/2004

Aulari: Vilanova d'Alcolea

Carnestoltes

Pàgina principal


Enguany el tema de carnestoltes va ser el circ en tot el CRA. El alumnes de la Torre i Vilanova el vam celebrar junts el dia 27 de febrer, a la Torre.

Santi, mestre de Música, ho va preparar per a que fora un èxit. Va distribuir actuacions per a cada nivell i cicle. S'ha de dir que va tindre el recolzament de Gemma, mestra d'Educació Física i dels tutors.

A les 15 h., tots difressats de personatges del circ, vam anar a la Torre gràcies a l'ajuda dels pares que ens van transportar fins allí.

En arribar, es va fer el judici al rei Carnestoltes, finalitzant amb la cremada del ninot. Després es realitzaren les actuacions.

A la plaça del poble, els alumnes d'Infantil van realitzar equilibris, els de 1r Cicle van fer actuacions de mim.En el saló municipal van seguir les actuacions: els alumnes de 2n Cicle van actuar de domadors; els alumnes de 5é, de màgia i una coreografia i els de 6é va realitzar equilibris de figures estàtiques. Per tancar la representació, l'actuació dels mestres fent equilibri amb un bastó.

Per finalitzar, les mares de la Torre ens van oferir un xocolate calent molt bo a tots els participants i acompanyants.

Gràcies torretins, pel vostre afecte i acolliment.

Judici a Carnestoltes

Alumnes d'Infantil fent equilibris

Pares i mestres col·laboren en l'actuació de mim

Els domadors no tenen por a les feres que passen per sobre d'ells

Excel·lent actuació de mim

Bona coreografia, amb ritme i energia

Bons equilibristes realitzant complicada figura estàtica


09/09/2007 10:51:31